Luna octombrie va fi una cu zile încărcate, pentru majoritatea semnelor astrale. Unii nativi se vor simți copleșiți de sarcinile pe care trebuie să le rezolve, pe când alții se vor enerva când lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc. În ciuda problemelor, fiecare zodie are zile bune, în care norocul le va surâde.

Berbec

Octombrie este o lună plină pe toate planurile pentru nativii Berbec. Cu cât te vei gândi mai mult la treburile pe care le ai de rezolvat, cu atât vei fi mai stresat. Pe plan amoros, zilele de 10 și 22 sunt cele mai bune pentru întâlniri romantice, pe când, în zilele de 3, 5 și 19, ai toate șansele să câștigi bani.

Taur

De muncă multă nu scapă nici nativii Taur în luna octombrie. Alergi să-ți pui la punct lucrurile, iar efortul îți va fi răsplătit pe măsură. Pe 17 și 22 octombrie ai noroc pe plan amoros, iar pe 3, 4 și 29 norocul îți surânde și pe plan financiar.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea o lună relaxantă, pe toate planurile. Ești încântat de schimbările de la locul de muncă, familia și prietenii îți sunt aproape și chiar îți vei face și timp pentru a sta cu partenerul de cuplu. Cele mai norocoase zile la capitolul dragoste pentru tine sunt: 4 și 15. În schimb, cele mai bune zile la bani sunt: 6, 26 și 27.

Rac

Deși nu cred asta, lucrurile se vor așaza și pentru nativii Rac. Vei scăpa de acea perioadă stresantă și nu te vei axa doar pe muncă, ci și pe activități care te relaxează. Pe 3, 12 și 15 ai toate șansele ca norocul în dragoste să-ți surâdă. Cu banii vei sta bine pe: 9, 16 și 22 octombrie.

Leu

Muncitor din fire, nativul Leu va obține foloasele strădaniei sale pe 2 și 22 octombrie. Pentru ca banii să-ți ajungă până la următorul salariu, este bine să mai pui ceva deoparte. Nici la capitolul dragoste nu vei sta răi, mai precis în zilele 4, 7 și 29.

Fecioară

Mereu în căutarea partenerului perfect, nativii singuri Fecioară au toate șansele să-l găsească în zilele de: 9, 11 sau 12 octombrie. Întrucât luna octombrie este bună pentru renovarea locuinței sau pentru achiziționarea unei case ori a unei mașini, pe 5, 13 și 16, ai toate șansele să semnezi niște acte.

Balanță

Pentru că ai multă treabă la muncă, ai tendința de a-i ignora pe cei din familie. Fă-ți timp și pentru ei, mai ales că pe 3, 8 și 28 octombrie astrele sunt favorabile întâlnirilor sub clar de lună. Dacă ești preocupat cu banii, află că pe 5 și 25 octombrie vei avea mari șanse să-ți mărești venitul.

Scorpion

Deși sfârșitul lunii septembrie te-a prins cu multe chestiuni de rezolvat, lucrurile vor intra pe un făgaș normal în primele zile din octombrie. Vei avea noroc în dragoste în zilele: 10, 13 și 25, iar la bani pe: 8, 12 și 29.

Săgetător

Nu ai stat foarte bine la capitolul bani în septembrie, însă lucrurile se vor schimba în această lună, când, în zilele de 6, 21 și 22, fie vei primi niște bani împrumutați cândva, fie vei fi avansat la locul de muncă. Pe 3, 22 și 28, ai mari șanse să-ți găsești sufletul-pereche ori să-ți petreci timpul liber cu partenerul de viață.

Capricorn

Nu mai știi în câte să te împarți pentru a rezolva cât mai multe, mai ales că în luna asta se anunță un mare eveniment în familie. Trage aer în piept și ia-le pe rând! Doar așa vei reuși să-ți termini treaba la timp. Pe 7, 17 ori 21 octombrie astrele îți surând. În una dintre aceste zile, vei avea parte de o surpriză din partea partenerului. În zilele de 6, 23 și 27 vei face niște cumpărături, dar chiar și așa, îți mai rămân bani.

Vărsător

Nu ți-ai găsit încă sufletul-pereche? Fii cu băgare de seamă pe 11 și 25 octombrie, căci este posibil să-l întâlnești. Nu-ți mai face griji nici cât privește situația financiară. Vei sta la acest capitol mult mai bine decât luna trecută. Zilele tale norocoase la bani sunt: 6, 9 și 22 octombrie.

Pești

Persoana cu care îți împarți destinul pune la cale o surpriză în zilele de 4, 13 și 22 octombrie. Și cum banii stai bine, mai ales că pe 3, 19 și 22 te vei trezi cu câțiva în plus în buzunar.

Sursa Articol :clickpentrufemei.ro