Când abia ai început să vorbești cu cineva, situația poate fi ușor confuză. Printre toate mesajele și planurile de a vă întâlni, începi să te întrebi: vrea ceva serios, sau caută doar o aventură? Soluția rațională ar fi să îl întrebi ce are în gând, dar nu este mereu ușor. Dacă nu ai curaj să fii directă cu el și nu ești sigură de intențiile lui, citește în continuare cele 6 semne că vrea doar o prietenă cu beneficii.

  1. Nu te scoate în oraș

Întreabă-te: își face planuri cu tine în avans? Te invită la cină sau la film? Sau te sună mereu seara și te cheamă la el? Dacă își face doar planuri de ultimă clipă cu tine care implică doar să vină la tine sau să mergi tu la el, e un semn destul de clar că e interesat de un singur lucru de la tine.

  1. Nu ascunde faptul că flirtează cu altele

Dacă cineva vrea o relație cu tine, nu va flirta cu alte fete, mai ales de față cu tine. Dacă nu ascunde faptul că e interesat de altele, dând like după like pozelor de pe Facebook de față cu tine, este clar ca nu vrea nimic serios cu tine.

  1. Nu i-ai cunoscut familia sau prietenii

Dacă nu aveți prieteni comuni, i-ai cunoscut prietenii sau familia? Deși unora le place să își țină relația privată, dacă un băiat vrea o relație serioasă va vrea ca persoanele la care ține să te cunoască.

  1. Uneori nu auzi nimic de la el cu zilele

Un tip care este interesat de o relație cu tine va încerca să țină legătura constant, te va căuta, te va suna și va insista să petreceți timp împreună. În schimb, dacă vrea să fiți doar prieteni cu beneficii, uneori vor trece zile întregi fără să te sune.

  1. Ajungeți în pat de fiecare dată când vă întâlniți

Dacă uneori ieșiti și mai apoi sfârșiți în pat, este acceptabil. Însă dacă de fiecare dată când vă vedeți tot ce faceți se rezuma la sex, atunci înseamnă că este doar o aventură.

  1. Nu îți pune întrebări personale

Dacă nu încearcă niciodată să te cunoască mai bine, există un motiv. Un tip căruia îi pasă de tine îți va pune întrebări despre tine, îți vor da mesaje care să implice mai mult decât „trimite-mi o poză cu tine” sau „vii pe la mine?”.