De trei secole de când a apărut, ruleta a continuat să fie vedeta cazinourilor de pretutindeni. Oriunde intrai, mai mult ca sigur era o mulțime adunată în jurul mesei, făcând pariuri și sperând ca norocul să le surâdă după atâtea încercări. Ruleta a fost întotdeauna un punct de atracție, în primul rând pentru că regulile de joc sunt destul de simple și jocul în sine e captivant. Mai apoi vine și partea de câștig, la ruletă jucându-se sume impresionante de bani, iar rata de succes este destul de ridicată. Dacă în cazinouri atmosfera se încinge când sunt plasate pariurile și de multe ori e dificil să fii conștient de parcursul tău în joc, online totul e mai sigur. Cazinourile online s-au preocupat ca unul din cele mai îndrăgite jocuri de noroc să fie accesibil pentru jucători și să vină cu beneficii ce nu sunt disponibile în planul fizic.

Ruleta în cazinourile online

Ruleta și-a păstrat regulile de-a lungul timpului, iar online nu sunt prea multe diferențe în ceea ce privește modul în care se joacă acest joc de noroc. Astfel, la ruletă poți alege să pariezi pe un număr sau pe două, dar și pe o linie întreagă, după cum poți paria pe culoare sau pe numerele din jumătatea superioară. Mai ales la cazinourile online, nu există restricții asupra modului cum se joacă ruleta, al numărului de mize jucate și nici al cuantumului acestora. Practic, aceasta este frumusețea jocului de ruleta casino online, în care poți experimenta ce sistem și ce strategie dorești, fără să te simți nici urmărit de administratorul sălii și nici de privirile invidioase ale celor din jur. Cei care sunt focusați pe a câștiga vor găsi varianta online mult mai potrivită și mai sigură.

Sisteme de pariere

Cel mai simplu e de pariat pe un singur număr și să așteptă cota de câștig de 35 la unu. Totuși, jucătorii trebuie să se simtă cumva stimulați de o varietate de posibilități de pariu. Așa au apărut pariurile street-line, în care poți alege trei numere, la o cotă de 11 la 1, sau pariul square, în care putem paria pe patru numere, la o cotă de 8 la 1. De asemenea, mai avem pariul Split, cu parierea pe două numere, care ne aduce un câștig multiplicat de 17 ori față de miza jucată. Dincolo de acestea, avem pariurile pe culoare sau pe numerele par/impar, în care avem o cotă de 1 la 1. Nu în ultimul rând, putem paria pe 5 sau 6 numere, după cum putem alege să mizăm pe o duzină sau pe numerele din jumătatea inferioară a mesei de joc, adică de la 1 la 18.

Cu alte cuvinte, ruleta este atât de populară și pentru că oferă jucătorilor o libertate destul de mare de a-și distribui și utiliza veniturile după cum le dictează instinctul. E de altfel și o modalitate bună de a te distra și de a vedea dacă intuiția îți poate aduce sume de bani la care doar ai visat. Profită de bonusuri exclusive la ruletă și vezi cum ți se schimbă norocul!