Deși nu mulți pariori români au auzit de Fortuna Pariuri Sportive înainte ca aceasta să își facă apariția pe piața de la noi din țară, în momentul de față putem afirma că este una dintre cele mai bune case de pariuri sportive online și offline licențiate în România.

În prezent, Fortuna Pariuri Sportive este recunoscută ca fiind cea mai bună agenție de pariuri din Europa Centrală, iar acest fapt nu este întâmplător. Agenția de pariuri nu încetează să impresioneze prin oferta de pariuri, bonusurile și promoțiile extrem de atractive și surprizele care asigură fidelitatea clienților. Iată de ce merită să alegi Fortuna Pariuri Sportive.

Pariază online sau offline la Fortuna Pariuri Sportive

După cum bine știm cu toții, casele de pariuri se împart în două categorii: agențiile online și agențiile stradale. Fortuna pariuri sportive este, în momentul de față, cel mai bun operator de pariuri din țară care oferă clienților atât servicii de pariere online, cât și offline.

Un bonus impresionant pentru clienții noi

Ținând cont de oferta propusă de Fortuna Pariuri Sportive și de promoțiile atractive, nu este de mirare faptul că agenția a ajuns atât de rapid printre preferințele pariorilor români. Cum această casă de pariuri nu încetează să își surprindă clienții în mod plăcut, Fortuna pariuri sportive ți-a pregătit o nouă surpriză: acum ai la înregistrare cel mai mare bonus de pe piață, în valoare de 2000 RON!

Pachetul se împarte astfel: 100% până la 800 RON la prima depunere, 150% până la 600 RON la a doua depunere și 200% până la 600 RON la a treia depunere. Pentru a fi calificat pentru fiecare pachet, va trebui să efectuezi o depunere minimă în valoare de 25 RON pentru fiecare bonus.

Ofertă de pariuri sportive bogată

La Efortuna oferta de pariuri sportive este una impresionantă. Pariază pe internet și vei avea parte de aproximativ 24 de sporturi, printre care curse de cai, ciclism, volei pe plajă și multe altele. Agenția de pariuri online nu se limitează doar la evenimentele sportive importante, fiind acoperite și competițiile de mâna a doua sau a treia din marea majoritate a sporturilor populare. În plus, la partidele de fotbal din top vei putea găsi pariuri foarte diversificate, de la pariurile de goluri, reprize și handicapuri și până la pariurile pe cartonașe, cornere și jucători.

Fortuna pariuri sportive îți pune la dispoziție și un tip de pariu pe urma căruia poți avea parte de câștiguri uriașe. Este un tip de pariu cu cote mari, mai exact primul marcator și scor corect în meci. Este adevărat că la astfel de combinații, cotele sunt mari, dar și șansele de câștig sunt pe măsură. Partea cea mai bună este că poți juca pariuri cu o miză de numai 0.39 RON pe bilet. Astfel, dacă vei combina trei pariuri de acest tip de un bilet și vei avea inspirația să le prinzi, vei avea parte de un câștig considerabil. În cazul contrar în care ai ghinion, vei pierde numai 40 de bani.

Poți paria atât pre-meci, cât și live

La Fortuna poți plasa atât pariuri înainte de începerea meciurilor, cât și în timpul desfășurării acestora. Pariuri live vei găsi disponibile atât pe platforma online a agenției, cât și în agențiile stradale, deși este recomandată varianta online pentru că astfel ai acces la mai multe meciuri. De asemenea, dacă alegi pariurile online poți paria liniștit de acasă, evitând astfel cozile infernale de la casele de pariuri offline.

Pariuri non-sportive

Fortuna oferă chiar și pariuri politice, ca de exemplu pe următorul președinte al SUA, dar și pariuri pe divertisment. În plus, poți să plasezi pariuri și pe ruletă, blackjack dar și la jocuri de sloturi online. Astfel, indiferent că îți dorești să plasezi pariuri sportive sau non-sportive, cu siguranță vei găsi ce cauți pentru că ai de unde alege.