Berbec

Berbecii au nevoie de un partener independent și sigur pe el, dar care să nu le reproșeze că au greșit. Caută pe cineva cu multă energie care oferă aplauze și păreri. Nu îi deranjează o cearta ocazională. Nu ar suporta un partener pasiv, fără entuziasm.

Taur

Nativul taur își dorește un partener stabil și demn de încredere, care oferă promisiuni, garanții și comfort. De asemenea, au nevoie ca partenerul lor să îi facă să se simtă apreciat. Nu ar tolera niciodată lipsa de loialitate.

Gemeni

Gemenii vor un partener care să le vorbească și să îi stimuleze intelectual, fascinându-i. În plus, au nevoie de un partener care să le ofere spațiu și permisiunea de a fi ei înșiși.

Rac

Nativii din zodia rac sunt în căutarea unui partener care ține la familia sa. Este foarte important pentru raci modul în care partenerul se înțelege cu familia și cu mama sa, în special. Racii nu ar suporta un partener care nu respectă valorile unei familii.

Leu

Leii au nevoie de foarte multă atenție, de cineva care să îi aprecieze și care să îi laude. Vor să fie venerați precum regii sau reginele. Relația va eșua dacă leii nu simt că petrec destul timp de calitate cu partenerul, sau că acesta nu observă cât de bine arată.

Fecioară

Fecioarele își doresc un partener atractiv, dar caută și respect. Le face plăcere să își ajute partenerii și au nevoie să știe că sunt mereu de folos. Nu vor un partener exagerat de independent pentru că vor să se simtă folositori.

Balanță

Balanțele au nevoie de parteneri romantici, vor pe cineva cu care să își facă planuri și nu suportă să stea singuri. De asemenea, caută pe cineva care să le ceară constant sfatul. Vor sta lângă cineva cât timp se vor simți iubiți și doriți.

Scorpion

Nativul scorpion vrea pe cineva care să îi înțeleagă nevoia de liniște și de atingere. Trebuie să se simtă doriți, deși nu vor recunoaște asta. Au nevoie de contact profund, să știe că sunt ascultați și înțeleși.

Săgetăror

Săgetătorii au nevoie de multă libertate. Caută un partener dornic de aventură, deschis la minte, interesat de ceea ce se întâmplă în lume. Nu ar suporta să fie privați de libertate.

Capricorn

Capricornii vor un partener cu integritate, devotat lor dar și muncii lor. De asemenea, preferă partenerii care sunt în formă. Nu ar putea avea o relație cu o persoană iresponsabilă.

Vărsător

Nativul vărsător are nevoie de cineva foarte deschis la minte, independent, care să nu fie în totalitate legat de el. Ar putea fi interesat de o relație deschisă. Nu suportă tradițiile, limitările și nici să li se spună ce să facă.