Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de Termopane Rehau ,Termopane Salamander , Termopane Aluminiu si Termopane Weiss Profil.

Inca de la inceput am urmarit obtinerea celui mai bun raport calitate-pret, cele mai bune oferte de preturi termopane, pentru a putea satisface nevoile clientilor din orice clasa sociala. Fie ca vorbim de Termopane REHAU , Termopane SALAMANDER , Termopane Aluminiu , Termopane WEISS PROFIL , Termopane ALUMINIU sau LEMN STRATIFICAT legerea ferestrei cu termopan este foarte importantă pentru confortul dumneavoastră pe termen lung şi pentru a face investiţie inteligentă. Din acest motiv dorim să vă ajutăm să faceţi alegere corectă a profilului ferestrelor dumneavoastră termopan din PVC.

Responsabilitatea nu inceteaza in momentul in care produsul a fost livrat. Prin garantia de care beneficiati la termopane suntem responsabili pe termen lung fata de munca noastra. Produsele noastre va ofera ocazia sa fiti la randul dumneavoastra responsabili fata de mediul inconjurator, dar si fata de nevoile pe termen lung, de economie, ale familiei dumneavoastra.

Avem experienta de zece ani pe piata de termopane. Oferind un pret competitiv pe piata de termopane Bucuresti sI Ilfov am reusit sa dovedim ca putem inregistra crestere anuala a cifrei de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane.

Va oferim gama completa de servicii, de la tamplarie PVC la accesorii termopane ( rulouri exterioare, glafuri PVC, plase tantari, etc. ) asigurand clientilor suportul tehnic de care au nevoie si consultanta in vederea achizitionarii produselor: service, modificari, ajustari si imbunatatiri a tamplariei.