Asemenea femeilor, bărbații nu spun întotdeauna ceea ce simt, însă nici nu este nevoie să spună multe pentru a fi evident ce gândesc. Asta pentru că limbajul corpului poate spune extrem de multe despre ceea ce simte sau gândește o persoană, așa că la începutul unei relații ar trebui să cauți aceste semne.

Are pupilele dilatate

Ori sunteți într-un loc foarte întunecat, ori este foarte atras de tine. Atunci când ne place ceea ce vedem și suntem atrași de cineva sau de ceva, pupilele noastre se dilată.

Se uită atent la fața ta

Probabil te gândești că un bărbat care este complet îndrăgostit de tine se va uita doar în ochii tăi. Cu toate acestea, aflându-ne într-o perioadă când toată lumea stă cu ochii în telefon, contactul vizual ar putea fi greu de realizat. Dacă un bărbat se uită în ochii tăi, apoi la nas, apoi la gură și așa mai departe, înseamnă că este atras de tine.

Se apropie de tine când vorbești

Într-un bar gălăgios, faptul că se apropie de tine când îi spui ceva s-ar putea să nu însemne nimic. Dacă, însă, sunteți într-un loc liniștit unde te poate auzi cu ușurință și totuși se apleacă spre tine când vorbești, este un semn că este foarte interesat de ce ai de spus și, în general, de tine.

Are picioarele îndreptate către tine

Pentru că picioarele sunt controlate de subconștient, poziția acestora poate spune foarte multe când vine vorba de interacțiunea socială. Picioarele tind să arate unde vrea să meargă inima. Desigur, contează și contextul în care vă aflați. De exemplu, dacă vorbești cu un bărbat care pare interesat, îi atingi brațul și apoi observi că picioarele lui sunt îndreptate în altă direcție, contextul spune că nu mai este interesat de tine.

Când te ține de mână, își presează palma de a ta

Faptul că își lipește toată palma de a ta când te ține de mână reprezintă o dorință ascunsă de a se conecta emoțional cu tine.

Merge în același ritm cu tine

Dacă este mereu cu doi pași înaintea ta când mergeți, înseamnă că este mai preocupat de propria persoană decât de tine. Dacă este interesat de tine, ar trebui să meargă mereu lângă tine.