Fie că vorbim despre felul în care iubim sau despre ce fel de muzică ne place, fiecare dintre noi este diferit și unic în felul său. Când vine vorba de iubire, nu este greu să ne dăm seama de faptul că în timp ce unii simt nevoia să își petreacă fiecare moment alături de partener, alții au nevoie de timp pentru ei. Foarte multe trăsături de caracter ale oamenilor sunt influențate de semnul zodiacal. În acest articol vom vedea cum iubește fiecare om în funcție de zodie.

Capricorn

Ambițios și orientat către realizarea obiectivelor sale, capricornul preferă să rămână singur decât să sară de la un partener la altul. Caută o persoană care are încredere de sine, însă nu dusă la extreme și le este greu să ia o decizie când vine vorba de alegerea unui partener pe termen lung.

Vărsător

Deoarece sunt persoane foarte calme, este extrem de plăcut să ai ca partener un vărsător. Totuși, din cauza imprevizibilității acestora, partenerii lor pot deveni nesiguri privitor la relație.

Pești

Fiind foarte creativi și plini de surprize, peștii pot fi partenerii ideali dacă reușești să le captezi atenția pe o perioadă mai lungă de timp. Totuși, sunt experți în a evada din relațiile care nu îi mai mulțumesc.

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru exteriorul dur ce ascunde interiorul plin de naivitate. Nu tolerează nesiguranța, sunt foarte pasionali și nu se tem să ia controlul relației în propriile mâini, atât în dormitor cât și în afara acestuia.

Taur

Nativii din zodia taur își fac partenerii să se simtă mai frumoși și special decât sunt de fapt, caută echilibru atât în viața amoroasă, cât și în viața de zi cu zi. Au pretenții mari de la parteneri, dar nu se tem să ofere în schimb de 10 ori mai mult.

Gemeni

Fie că își dau seama sau nu, gemenii sunt experți când vine vorba de romantism. Iubesc ideea de iubire, sunt foarte pretențioși în alegerea unui partener dar, odată ce își găsesc jumătatea sunt extrem de loiali.

Rac

Foarte intuitivi și extrem de sensibili, racii preferă să facă pași mărunți într-o relație ca o formă de apărare. Odată ce se îndrăgostesc, devin extrem de atașați și fac tot ce le stă în putință pentru a le demonstra partenerilor că îi iubesc.

Leu

Leii pot fi extrem de romantici și pasionali. Totuși, relațiile lor pot deveni explozive sau, din contră, lipsite de evenimente datorită caracterului lor spontan și impulsiv. Pentru că nu se tem prea tare de respingere, este posibil să aibă un număr mare de parteneri.

Fecioară

Fiind perfecționiste, fecioarele preferă să fie independente. Pot părea romantice și sentimentale, însă refuză să fie orbite de iubire. Nu se tem să își spună părerea și iau decizii bazate pe logică.

Balanță

Nativii din zodia balanță sunt foarte atenți în alegerea unui partener. Vor o conexiune mai presus de atracția fizică, vor să își cunoască perechea la nivel emoțional și intelectual. Nu acceptă să fie călcați în picioare, țin mult la limite și respect.

Scorpio

Odată ce se îndragostesc, nu există cale de întoarcere. Totuși, au tendința să își lase partenerii să aștepte și au nevoie de spațiul lor personal pentru a fi fericiți într-o relație.

Săgetător

Adevărați exploratori, săgetătorii au o dorință puternică de a experimenta. Nu au probleme în a se implica într-o relație serioasă, dar pot fi brutal de sinceri, riscând să își sperie partenerii.