E foarte neplacut sa nu ai confort in locuinta pe timpul verii. Cel mai mare disconfort din timpul verii este bineinteles caldura. Sunt anumite ore in care e recomandat sa nu iesim din casa, insa, ce e de facut atunci cand nici in casa nu putem sta pentru ca e foarte cald?

Pai, cea mai sigura solutie este sa cumparam si sa montam un aparat de aer conditionat. Eu am un aparat de aer conditionat 18000 BTU cu ajutorul caruia imi racoresc intreaga locuinta. E un aparat care are o multime de functii utile, functii care imi permit sa-l setez cand sa porneasca, cand sa se opreasca, functii care permit circularea unui aer curat, etc. L-am cumparat de pe AerNeConditionat.ro si am facut o alegere buna. Intra si tu pe site pentru a vedea modelele disponibile si preturile aferente.

Casa poate fi racorita pe timp de vara si cu ajutorul unui ventilator. Ventilatoarele sunt foarte ieftine, insa nu sunt nici pe departe la fel de eficiente. Ele nu fac alteceva decat sa imprasite aerul prin camera. In momentul in care sunt oprite, incaperea nu este aerisita si racoroasa.

O alta varianta ar fi sa ai grija cand anume deschizi ferestrele pentru a aerisi locuinta. Nu e indicat sa faci acest lucru in timpul amiezii, cand temperaturile sunt foarte ridicate. Ideal ar fi sa faci acest lucru dimineata sau seara, cand temperaturile sunt ceva mai mici.

Daca vrei sa ai locuinta mai racoroasa pe timp de vara, o idee buna ar fi sa apelezi la rulouri de exterior. Montate pe ferestre ele tin razele soarelui la distanta.

Orice solutie ai alege, nimic nu se compara cu eficienta unui aparat de aer conditionat. Alegand o astfel de solutie vei avea parte de tot confortul dorit pe timp de vara.