Semnul tău zodiacal descrie multe caracteristici ale sexualității tale. Ești genul de persoană interesată de lenjerie intimă sexy și lumânări, sau ești timid/ă și preferi să tragi draperiile? Citește restul articolului pentru a afla ce vrei să știi despre tine sau despre partener!

Berbec

Nativii din zodia berbec au simțul aventurii și sunt impulsivi, așa că mulți dintre ei se bucură cu mult entuziasm de actul sexual. Aceștia preferă să fie vânătorii, nu prada. Sunt parteneri foarte pasionali, compatibili mai ales cu leii, săgetătorii și gemenii.

Taur

Nativii taur sunt printre cei mai senzuali dintre zodii. Totuși, fiind puțin leneși, preferă ca sexul să vină la ei decât să îl caute ei. Dar când vine vorba de acțiunea propriu-zisă, au nevoie de un partener care poate face față pasiunii lor nesfârșite. Se potrivesc foarte bine cu fecioarele, capricornii și racii.

Gemeni

Gemenii sunt energici și se distrează cu sexualitatea lor. Le place să flirteze, au imaginație bogată în pat și le place să încerce lucruri noi și incitate. Fiind verbali, s-ar putea să fie atrași de câteva cuvinte murdare. Sunt foarte compatibili cu balanțele, vărsătorii și berbecii.

Rac

Nativii raci profită la maxim de pasiune abia după ce se simt comfortabil din punct de vedere emoțional. Sunt intuitivi și își pot da seama ce le place partenerilor. Dacă se simt iubiți, vor fi foarte creativi, senzuali și extrem de pasionali în pat. Se înțeleg bine pe acest plan cu scorpionii, peștii și taurii.

Leu

Fiind extrem de pasionali, își atrag partenerii cu ușurință. Sunt parteneri distractivi, creativi, dar și foarte generoși. Totuși, ne putem aștepta la puțină dramă din partea lor, dacă nu se simt în centrul atenției. Partenerii ideali pentru nativii lei sunt berbecii, săgetătorii și gemenii.

Fecioară

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că nativii din zodia fecioară par timizi și nu prea interesați de sex. Când se simt în siguranță, fecioarele pot fi foarte senzuale. Sunt perfecționiste în viața de zi cu zi, iar asta se aplică și în pat. Se potrivesc cu taurii, capricornii și racii.

Balanță

Balanțele sunt atrase de lucruri frumoase, având gusturi rafinate. Fiind verbali și sociabili, preludiul potrivit pentru ei constă în stimulare mentală. Îi atrage frumosul, așa că atmosfera perfectă pentru ei înseamnă lumânări și atingeri ușoare. Sunt foarte compatibili cu gemenii, vărsătorii și berbecii.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuti pentru natura lor seducătoare și foarte sexuală când sunt într-o relație. Sunt intenși și foarte erotici, poate chiar puțin perverși. Au nevoie să simtă o conexiune emoțională puternică înainte de a se avânta în actul sexual. Partenerii perfecți pentru ei sunt racii, peștii și taurii.

Săgetător

Pentru ei, sexul înseamnă distracție. Vor să experimenteze și sunt jucăuși. Se plictisesc repede și au nevoie de varietate și spontaneitate. Partenerii lor ideali sunt berbecii, leii și săgetătorii.

Capricorn

Deși au o fire conservatoare, au o reputație pentru senzualitatea lor. Nu caută afecțiune în public, dar în dormitor ne putem aștepta la artificii. Au un foarte mare apetit sexual și le place să își seducă partenerii, fiind compatibili cu taurii, fecioarele și racii.

Vărsător

În spatele aparenței prietenoase stă o persoană entuziastă și plină de imaginație în pat. Deși sunt loiali, pot fi puțin detașați emoțional într-o relație sexuală. Mereu încearcă lucruri noi în pat. Se potrivesc foarte bine cu gemenii, balanțele  și berbecii.

Pești

Peștilor le este foarte ușor să își atragă partenerii, sunt romantici și jucăuși, în căutarea unui suflet pereche care apreciază mai mult iubirea decât sexul. Când își găsesc partenerul potrivit, vor face tot ce se poate să îl satisfacă. Sunt potriviti cu racii, scorpionii și taurii.