Piața de pariuri sportive este în creștere și din ce în ce mai multe persoane caută case de pariuri și ponturi pariuri. Ești tentat de ideea de a plasa pariuri sportive, însă ai multe întrebări în această privință? În acest caz, acest articol este rezolvarea problemelor tale, pentru că vom încerca să răspundem tuturor întrebărilor pe care le-ar putea avea un începător la pariuri și ponturi pariuri online. Vom discuta în primul rând despre alegerea unei case de pariuri și ponturi pariuri, dar și despre câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să ai succes în acest domeniu.

De unde luăm ponturi pariuri și unde plasăm pariurile sportive?

Prima întrebare pe care și-o pune un începător sau cel puțin așa ar trebui este „unde pariez?”. Pentru a răspunde la această întrebare, în primul rând trebuie să stabilim diferențele dintre o casă de ponturi pariuri online și o agenție de pariuri sportive stradală.

Evident, alegerea îți aparține în funcție de preferințele tale, însă îți vom prezenta avantajele de a paria la o casă de ponturi pariuri online. În primul rând, la o agenție stradală nu vei beneficia de comoditatea de a paria online. De ce? Pentru că la o agenție de ponturi pariuri online nu trebuie să te deplasezi până la colțul străzii unde cu siguranță vei sta și la coadă. Poți plasa pariuri și poți căuta ponturi pariuri direct de acasă sau de oriunde te-ai afla prin intermediul telefonului, la orice oră din zi și din noapte, fără a fi condiționat de programul unei agenții stradale.

Apoi, trebuie să te întrebi ce casă de ponturi pariuri online alegi, pentru că este mai bine să iei decizia potrivită de la bun început decât să încerci la întâmplare și apoi să regreți. Deci, de ce factori ținem cont când vrem să alegem cea mai bună casă de ponturi pariuri online?

Caută un site cu o interfață accesibilă

Pentru a îți face treaba mai ușoară când îți propui să pariezi biletul zilei, alege în primul rând o agenție online cu o interfață simplă, plăcută și accesibilă, care să fie în limba română, la fel și suport clienți. Nu numai că îți va fi mult mai ușor să îți exprimi neclaritățile pe un site în română, dar aceste site-uri îți permit și să efectuezi retrageri și depuneri în RON pentru a nu întâmpina problema plății unei taxe corespunzătoare schimbului valutar.

Alege o casă de ponturi pariuri care oferă meciuri cu rezultate live

Când vrei să îți deschizi un cont la o casă de pariuri online, este important să te documentezi cu privire la ofertele de pariere și transmisiunile video pe care agenția respectivă le pune la dispoziție clienților. Mai exact, ține cont de faptul că unele case de pariuri online oferă clienților un număr mai mic de transmisiuni ale partidelor, în timp ce agențiile de top au o ofertă bogată în acest sens. De asemenea, deși la fotbal nu există mari diferențe, unele case de pariuri oferă un număr mai mare de meciuri, așa că trebuie să te documentezi privitor la calitatea serviciilor de pariuri pe meciuri cu rezultate live.

Află păreri de la alți pariori

Un factor extrem de important de care trebuie să ții cont înainte de luarea unei astfel de decizii îl reprezintă seriozitatea caselor de pariuri sportive. De acest lucu ne putem da seama încercând mai multe case de pariuri, dar îți recomandăm să consulți forumuri de specialitate sau să cauți păreri și la alți pariori mai experimentați. Nu înseamnă că toate părerile de pe forumuri vor fi adevărate, însă s-ar putea să dai peste sfaturi și păreri foarte relevante de care să ții cont. Nu strică să te informezi.

Documentează-te privitor la eventualele taxe la retragere

Deși nu este cazul tuturor agențiilor de pariuri online, unele dintre ele s-ar putea să perceapă anumite taxe la depunerile cu cardul. Trebuie să știi de la început ce modalități de depunere și retragere îți pune la dispoziție casa de pariuri și ce taxe există, dar și care este viteza de procesare.

Găsește casa de pariuri care oferă bonusuri și promoții pe placul tău

Casele de pariuri online pun la dispoziție clienților lor bonusuri pentru prima depunere și, de obicei, nu se termină aici. Ar trebui să beneficiezi în continuare de diverse promoții atractive, acestea fiind oferite cu regularitate, ori la ocazii speciale cum ar fi anumite meciuri sau competiții. Mai există și bonusuri speciale pentru cei care efectuează pariuri pe telefonul mobil, bonusuri aniversare, de fidelitate sau pentru a doua depunere. Ideea este ca tu să consulți paginile de bonus ale tuturor caselor de pariuri de care ești interesat și să vezi care dintre ele de atrage mai mult. Află ce tipuri de bonusuri și promoții există și decide ce e mai important pentru tine, în funcție de preferințe.