Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, s-a arătat deranjat că artiştii aleg să cânte cover-uri, în detrimentul propriilor compoziţii.

Tudor Chirilă a acuzat-o pe Iulia Stoica, de la trupa de cover-uri RYM, din Sibiu, că nu alege să creez piese, ci doar să interpreteze hiturile altora.

Tânăra trimis mass mediei un punct de vedere oficial.

“Nu, Tudor Chirilă! Nu am venit la Vocea ca să mai iau o nuntă!(…) Şi da, Tudor Chirilă, timp de 3 ani am avut o colaborare cu o trupă de cover. În care trupă se află oameni cu care ai lucrat ani de zile şi care te respectă. Apropos, şi Borco vorbea frumos despre tine. Şi nu sunt contra compoziţiei, a creativităţii şi a propriei identităţi artistice. Eu am cântat de mică şi spre deosebire de tine, părinţii mei nu luau foarte în serios treaba asta cu cântatul.

Vezi tu, eu am avut autosusţinere. (…)Te iei de trupele de cover când te-ai lansat cu Hotel California. Faptul că ai făcut o strofă diferită şi la refren ai pus Cişmigiu, nu schimbă cu nimic ceea ce ai făcut. Desigur, am înţeles toţi viziunea dramatică şi sumbră. Cântăreţ, compozitor, scriitor, actor, probabil că şi zidar, şi postaş. Asta e deja un fel de superman. Oamenii ar trebui să îţi citească «Exerciţii de echilibru», să iţi asculte muzica, dar să te asculte mai puţin”, sună reacţia Iuliei Stoica.