Cinci secrete pentru un date reușit

Ți-ai luat inima în dinți și ai întrebat-o dacă vrea să iasă cu tine, dar ai emoții pentru că nu știi ce urmează să se întâmple? E normal, niciodată nu vei ști ce urmează să se întâmple, dar e bine să știi mereu ce îți dorești de la orice situație. Ia-ți un minut și întreabă-te ce îți dorești cu adevărat de la această ieșire.  Dacă vrei doar sex, nu îți pierde timpul cu cine știe ce dulcegării. Invit-o la tine din start. Dacă va accepta, sunt destule șanse ca ea să își dorească același lucru. Nu uita, însă, că e posibil să fie acel tip de fată care iubește situațiile confortabile, deci fii pregătit pentru un refuz atunci când vei face primul pas către pat. Indiferent de fată, e bine să fii destul de clar de la început în ceea ce privește intențiile tale față de ea. De asta am scris mai sus că nu e nevoie de dulcegării, ai fi un nasol dacă ai juca rolul băiatului galant doar ca să o aduci în patul tău – cine mai face asta în epoca Tinder-ului?

În schimb, dacă fata ți-a căzut cu drag și vrei să o cucerești pentru că ea te-a cucerit deja, iată câteva sfaturi de băgat în buzunar:

  1. Invit-o în locul ei preferat

Hei, nu mai suntem în anii de glorie ai MTv-ului, între timp s-a inventat Facebook-ul. Stai 20 de minute pe profilul ei și vezi unde îi place să iasă. De ce ai face asta? Pentru că ție oricum îți e indiferent locul în care ești atât timp cât ești în prezența ei – și pe bune, nu ești deloc un fătălău dacă recunoști asta. Apropo, ascunde repede fereastra de colegii tăi, ei nu vor înțelege – NSFW! Bun, pentru ea e important să se simtă relaxată, de asta e tare să ieșiți într-un loc în care ea se poate simți bine din start. Doar vrei să o vezi în mediul ei ca să o cunoști mai bine, right?

  1. Las-o să-și plătească singură consumația

Chiar dacă ești un tip super galant și vrei ca toată lumea să se simtă bine, fă asta și o să înțelegi de ce.  În cazul în care ați ieșit undeva extrem de scump și simți că ar fi cam nasol să o lași să-și plătească singură, spune-i că data viitoare plătește ea – apoi observă-i privirea. Oricum, dacă te place cu adevărat nici măcar nu se așteaptă să îi plătești tu. În plus, trebuie să îi lași spațiu să îți arate că e independentă. Femeile din ziua de azi iubesc asta!

  1. Nu o săruta din prima…

…sau sărut-o dacă pasiunea e la maximum și, mai ales, dacă ea face primul pas! În schimb, unele femei au nevoie de mai mult timp pentru a trece la fapte. E ca și cum ai încerca să bagi un ștecher în priză, dar în priză nu e curent. Ca să fie scânteie, ocupă-te de electricitate mai întâi. Nu există studii clare care să explice de ce anumite femei au chestia asta de a nu se lăsa atinse prea ușor. Se știe, în schimb, că fiecare om este înconjurat de o bulă a spațiului intim de confort. Atunci când cineva intră în spațiul tău, tinzi să devii agresiv. Amintește-ți de felul în care te simți când e aglomerat în autobuz sau metrou ca să înțelegi. Ok, în trafic, dacă nu circuli cu transportul în comun. De asta e bine să fii preventiv.

Curaj și detașare, o să fie foarte tare!