Este deja un fapt că femeile au tot mai multă încredere în ele și, odată cu aceasta, mai mult curaj în dormitor. Totuși, se pare că pentru această evoluție sexuală a femeilor, bărbații au de plătit un preț foarte mare.

Astfel, un studiu științific desfășurat de curand a dezvăluit că „femeia deasupra” este cea mai periculoasă poziție sexuală. Conform cercetătorilor, această poziție “cowgirl” este cauza pentru jumătate din cazurile de rupere a penisului în dormitor.

Această poziție sexuală aparent periculoasă, pare a fi urmată de doggy-style care provoacă 29% dintre cazurile de rupere a penisului în dormitor.

Cea mai sigură pare a fi tot cea clasică în care bărbatul stă deasupra, aceasta provocând doar 21% dintre cazurile de rupere a penisului.

Pentru a argumenta de ce atunci când femeia este deasupra este cea mai periculoasă dintre poziții, medicii afirmă: „Ipoteza noastră este că atunci când femeile sunt deasupra, ele controlează de obicei mișcarea de aterizare pe penisul în erecție, cu greutatea întregului corp. Mai mult, ele nu sunt capabile să întrerupă penetrarea, atunci când aceasta este făcută greșit, pentru că ele nu simt nicio durere în acel moment, spre deosebire de bărbați.”

La polul opus se află cazul în care mișcarea este controlată de bărbați. Aceștia au mai multe șanse să încheie penetrarea atunci când aceasta este făcută greșit, înainte de a provoca „daune” majore.

În ciuda acestor rezultate, fractura de penis rămâne o situație mai puțin întâlnită. Tocmai din acest motiv, bărbații care pățesc acest lucru se pot confrunta cu teamă sau jenă, motiv pentru care aleg să amâne vizita la medic cât mai mult posibil. Acest lucru poate afecta funcțiile sexuale sau urinarea.

Așadar, dacă pățiți acest lucru (vă doresc să nu fie cazul), nu amânați sub niciun pretext vizita la medic. Până atunci, bucurați-vă din plin, dar și cu un strop de atenție, de orice poziție sexuală doriți! ?

Sursa articol: www.telegraph.co.uk