Probabil te-ai saturat sa tot vezi pe Facebook si pe alte retele de socializare tot felul de bannere si reclame care fac trimitere catre site-uri de ponturi si trucuri pentru pariurile sportive. De ce ne-am saturat toti de aceste site-uri care ne „recomanda” ponturi si pronosticuri online?

Deoarece toate aceste site-uri sunt defapt afiliate anumitor case de pariuri si automat interesul lor este sa pierzi bani pentru a castiga dupa urma ta. Ei bine, daca nu stiai asta, m-am gandit sa iti spun si tie ce este cu adevarat un site de ponturi. 99% dintre aceste site-uri care ofera pronosticuri, incearca sa atraga cat mai multi utilizatori care sa se inregistreze de pe bannere, iar atunci cand utilizatorii pierd bani, site-urile afiliate castiga.

Orice site se afilieaza cu case de pariuri, acestea oferind aproximativ 30% din castiguri. Poate de aceea de multe ori ponturile oferite pe site-urile de pronosticuri nu iti ies. Sunt puse ca sa atraga utilizatori si acestia sa bage cat mai multi bani in pariuri. De-asemenea, site-urile de ponturi pariuri ofera si bonusuri sau alte beneficii celor care se inregistreaza folosind link-urile de afiliat. Casele de pariuri incearca sa isi mentina activi si afiliatii, punand la dispozitie o multime de „trucuri” care atrag noi pariori.

Nu vreau sa las impresia ca toate site-urile de ponturi sunt fake-uri, fiindca sunt si platforme care se implica foarte mult in comunitatea de pariori, dar tot ei au de castigat foarte mult din treaba asta. Eu am reusit sa nu ma implic foarte mult in astfel de comunitati dupa ce am vazut cum sta treaba cu afilierea. Am gasit insa o platforma care este independenta fara de casele de pariuri. Foarte rar gasesti asa ceva online, un site care sa nu promoveze case de pariuri online si sa ofere pronosticuri care in peste 90% din cazuri sunt castigatoare.

Asa am devenit un fan al celor de la Piata de Ponturi cu care reusesc sa fac foarte multi bani luna de luna. Nu a trebuit decat sa imi fac un mic abonament pentru a sprijini aceasta platforma. Iti recomand si tie sa incerci Biletul Zilei atunci cand iti faci cont aici. Cotele sunt foarte bune iar daca vrei sa pariezi o suma mai mare, poti alege si pronosticurile simple unde sansele de castig sunt mai mari.

Piata de Ponturi se pare ca este un proiect independent care nu depinde de comisioanele oferite de catre agentii si case de pariuri online. Acest lucru imi da incredere sa pariez pe ponturile lor fiindca sunt 100% reale si oferite dupa analize complexe ale evenimentelor sportive care urmeaza sa aiba loc in urmatoarea perioada.

E bine sa incurajam astfel de proiecte care sunt 100% de partea pariorilor si nu a agentiilor de pariuri online. Tu ce alegi, sa sustii casele de pariuri pentru afiliere sau pronosticurile adresate exclusiv pariorilor?