Mulți dintre noi ne-am întrebat la un moment dat dacă am ales cariera potrivită pentru noi. O modalitate surprinzătoare de a afla ce carieră ar fi potrivită pentru tine este zodia ta.

Iată ce job ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Ești puternic, plin de entuziasm și competitiv. Din moment ce ești curajor, ai fi potrivit într-o carieră de polițist sau pompier. S-ar putea să îți placă și un job în advertising sau relații publice.

Taur

Iubești stabilitatea. Vei munci foarte mult pentru lucruri precum beneficii, vacanțe și un salariu bun. Ești determinat, răbdător și sincer. Cele mai bune joburi pentru tine sunt acelea de contabil, educator, inginer, avocat sau bucătar.

Gemeni

Îți place să ai multe de făcut și vrei o carieră care să te stimuleze intelectual. Îți place să socializezi, așa că ai fi bun într-un job precum broker de asigurări, suport clineți, profesor sau arhitect.

Rac

Ești sensibil așa că te descurci la joburi în cadrul cărora poți avea grijă de lucruri și de oameni. Racii dau sfaturi bune și sunt protectivi, iar cele mai bune joburi pentru ei sunt: grădinari, infirmiere, bone, resurse umane, avocați, profesori, CEO sau chiar soldați.

Leu

Ești independent și o sursă de inspirație pentru alții. Ți-ar plăcea să îți conduci firma către succes și un bun profit. Leii lucrează bine în „lumina reflectoarelor”, așa că ar avea succes într-una din carierele: CEO, actor, ghid turistic, decorator de interioare, designer de modă sau agent de vânzări.

Fecioară

Ești perfecționist, ai o memorie excelentă și ești organizat. Îți este ușor să scrii, să faci research și să analizezi statistici, deci ți-ar sta bine în cadrul unui job precum: scriitor, profesor, critic literar, traducător sau detectiv.

Balanță

Ești arătos, grațios și distractiv. Ești un „om al oamenilor”, dar nu te-ai descurca într-un birou întunecat. Ți s-ar potrivi un job cum sunt următoarele: diplomat, dansator, agent de vânzări, gazdă TV, negociator sau supraveghetor.

Scorpion

Ești mereu la extreme, fiind o persoană foarte intensă. Ești curios, foarte intuitiv și independent. Cele mai bune joburi pentru tine sunt: detectiv, avocat, educator, om de știință, chirurg sau fizician.

Săgetător

Ești plin de energie și filosofic, iei decizii bune și ai fi un șef corect. Rutina îți ia energia, preferând să petreci timp călătorind sau afară, așa că ai putea alege o carieră precum: ministru, dresor, editor, relații publice, antrenor sau ghid turistic.

Capricorn

Fiind capricorn, ești ambițios și ai nevoie de provocări, ești determinat și responsabil, așa că ai putea fi manager, administrator, editor, bancher sau specialist IT.

Vărsător

Îți place să explorezi noi idei, având o latură aventuroasă și curioasă. Ai putea să încerci o carieră în domeniul cercetărilor științifice sau ai putea fi inventator, fermier, aviator, designer sau cântăreț.

Pești

Ești creativ, pasional și extrem de înțelept. Ești bun la artele tradiționale, cum sunt muzica și dansul. Cu siguranță ți-ar sta bine ca artist, asistentă medicală sau psiholog.