În zilele noastre, datorită telefoanelor, a mesajelor, email-urilor și așa mai departe, a devenit extrem de ușor să descoperim dacă partenerul nostru este infidel. Pe lângă toate acestea, cunoaștem foarte bine semnele clasice despre care se vorbește chiar și în filme: pierderea în greutate, noi interese în mâncăruri sau genuri muzicale sau schimbarea garderobei. Totuși, aceste semne nu pot fi întotdeauna prezente, uneori pur și simplu avem senzația că ceva este diferit la partenerul nostru, fapt pentru care ți-am pregătit o listă cu semne nu atât de evidente că s-ar putea să te înșele.

  1. Schimbarea ritualurilor

Dacă în mod normal ajungea acasa, întreba ce este la masă și scotea câinele la plimbare, acum lucrurile au început să se schimbe. Are nevoie de un duș în secunda în care a intrat pe ușă sau își toarnă imediat ceva în pahar, obicei pe care îl păstra pentru weekend-uri în mod normal.

  1. Pare că a întinerit

Brusc, partenerul tău îți sugerează să ieșiți în oraș și să petreceți, plin de entuziasm. Deși tu știi foarte bine că nu a mai spus așa ceva de când era în liceu, adevărul este că aventurile îți pot da sentimentul de tinerețe și poftă de viață.

  1. Este foarte suspicios

Zâmbești către ospătar, iar partenerul tău face o criză de gelozie. Deși primul lucru pe care l-a iubit la tine a fost faptul că ești atât de prietenoasă, acum îl irită dincolo de limite. Motivul pentru care se întâmplă asta este faptul că, din moment ce știe că el are o aventură, realizează că este posibil ca și tu să ai una la un moment dat.

  1. „Ce rău face să privești?”

La polul opus de partenerul suspicios se află cel care brusc este de acord cu niște priviri aruncate. De exemplu, îți auzi brusc partenera spunând lucruri precum „Ospătărița asta pare a fi genul tău” sau „Uite cum se uită vecina la tine!”, iar tu începi să te întrebi unde a dispărut gelozia ei. Nu este un mister prea mare, dacă are o aventură caută motive să justifice acțiunile ei.

  1. Își apără prietenii care au înselat

Tocmai ați aflat că un prieten comun și-a înselat soția, iar partenerul tău se agită să îi ia apărarea în loc să fie de partea ta, venind cu argumente precum „Nu era fericit cu ea oricum” sau „Oamenii au aventuri, se mai întâmplă.”. Dacă și-ar condamna un prieten pentru că a înselat, ar fi ca și cum s-ar condamna pe el însuși.

  1. Schimbări de stare

Multe persoane au parte de stări depresive și de tulburări de anxietate cauzate de vina pe care o simt și de stresul păstrării unui astfel de secret. Simptomele prezente ar mai putea fi și insomnia, lipsa poftei de mâncare și o tristețe veșnic prezentă.

  1. Dintr-o dată este expert

Să zicem că soția ta începe brusc o discuție de genul „știai că America are cea mai mare populație de câini din lume?”, subiect de care nu a fost niciodată interesată. Acesta ar putea fi un semn că devine atrasă de interesele amantului și caută modalități să vorbească despre el fără să se dea de gol.